Teaterfredag

Oj, titta! Bokstäver!
Hej, god dag, god kväll. Det är fredag kväll. En ganska trevlig kväll. Så, har en del att berätta antar jag...

Fotbollen är över... :( Ganska sorgligt. Det var en trevligt tid. Vi förlorade andra matchen i sectionals. Vi spelade bra i första halvlek men förlorade till sist med 5-0. De andra laget var dock mycket bra. Nu är det slut med träning för Ellinor vilket är ganska skönt på sitt sätt men jag måste fortsätta träna, annars blir jag tjock ! Förra veckan var det premiär för Rivertown. En helt ny musikal som vår lärare var med och skapade. Den handlar om Madison. Manuset är väl inte det allra bästa men vi har många bra skådesplare så det funkar hyfsat bra. De skjunger på för fullt hur mycket de älskar Madison, deras hemstad och floden som betyder allt för dem. Haha, det är roligt. Jag är med i crew och vi kånkar omkring med all rekvesita och flyttar in grejer. Jag har en trevlig tid. Jag ÄLSKAR teater! Vill allra helst splela teater vilket jag skall försöka göra i följande uppsättningar men jag har fantastiskt roligt nu med. Alla är så mysiga och jag har fått många nya vänner. På tisdag är det höstlov vilket skall bli grymt skönt. Har dock ett stort test i U.S Government på måndag så jag måste ängna mig åt en del plugg denna helgen. Bhöö.
Imorgon kan jag sova! Ahh! Nu är alla valpar utom två sålda och en av dem skall vi behålla. Gustav. Han är tjock han.
Ha ett trevligt jordeliv!

Alla hatar Obama vilket är så himla komiskt. De är konstiga i huvudet. Dock förstår jag inte varför han fick nobelpriset. Hur kan man få ett fredspris när man leder två krig? Norrmän alltså... 


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha tycker dom att obama är kommunist eller? herre gud vad dom hade hatat lars ohly... och reinfeldt också för den delen. ellinor, du måste börja med socialistpropaganda! äter du mycket fet mat, saknar du sallad? hade sallad haft lite längre hållbarhet så hade jag kunnat skicka lite till digg.

2009-10-18 @ 22:58:58
Postat av: Anonym

// Antonia

2009-10-18 @ 23:14:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0