Teaterfredag

Oj, titta! Bokstäver!
Hej, god dag, god kväll. Det är fredag kväll. En ganska trevlig kväll. Så, har en del att berätta antar jag...

Fotbollen är över... :( Ganska sorgligt. Det var en trevligt tid. Vi förlorade andra matchen i sectionals. Vi spelade bra i första halvlek men förlorade till sist med 5-0. De andra laget var dock mycket bra. Nu är det slut med träning för Ellinor vilket är ganska skönt på sitt sätt men jag måste fortsätta träna, annars blir jag tjock ! Förra veckan var det premiär för Rivertown. En helt ny musikal som vår lärare var med och skapade. Den handlar om Madison. Manuset är väl inte det allra bästa men vi har många bra skådesplare så det funkar hyfsat bra. De skjunger på för fullt hur mycket de älskar Madison, deras hemstad och floden som betyder allt för dem. Haha, det är roligt. Jag är med i crew och vi kånkar omkring med all rekvesita och flyttar in grejer. Jag har en trevlig tid. Jag ÄLSKAR teater! Vill allra helst splela teater vilket jag skall försöka göra i följande uppsättningar men jag har fantastiskt roligt nu med. Alla är så mysiga och jag har fått många nya vänner. På tisdag är det höstlov vilket skall bli grymt skönt. Har dock ett stort test i U.S Government på måndag så jag måste ängna mig åt en del plugg denna helgen. Bhöö.
Imorgon kan jag sova! Ahh! Nu är alla valpar utom två sålda och en av dem skall vi behålla. Gustav. Han är tjock han.
Ha ett trevligt jordeliv!

Alla hatar Obama vilket är så himla komiskt. De är konstiga i huvudet. Dock förstår jag inte varför han fick nobelpriset. Hur kan man få ett fredspris när man leder två krig? Norrmän alltså... 


Här kommer lyckan för en hund som mig

Mohahaahahhahahahaha.

Jag är lycklig. Jag är så himla lycklig. Jag vet inte om jag har någon riktig anledning till att vara lycklig men jag är det och det är fantastiskt. Det försvinner. Kanske imorgon. Det spelar ingen roll, för jag är lycklig nu. Det var längesen jag var så lycklig.

Jag är bäst.
Förlåt för min egoism men jag är bäst.
TACK Ellinor, tack för att du är bäst.
Tack för att du gjorde det här. Tack för att du klarade av det. Det känns som om jag kan göra allt nu. 
Jag har vänner. Jag har så många vänner. Jag fattar inte. 

Jag skall bara skrika. AHHHHHHHHHHHHHHHH.

Godnatt.


RSS 2.0