En dag kallad idag

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!
Eh, okej?

Snön ligger fortfarnde vit på marken men det är inte tillräckligt snöigt för att inte kunna ta sig till skolan. Dock så känner jag faktiskt att jag inte kan missa mer eftersom jag har så extremt mycket att göra i Art. Just nu står det en halvmeter stor ihoptejpad pappersälg bredvid mig. Jag är ändå konstnärlig. 
Men den är ganska fin. Har dock ingen aning om hur jag skall få ihop hornen... 
Så denna vecka har vi Finals i alla ämnen så det blir nog lite stressigt. Näste vecka blir det en ny termin med massa nya ämnen, inklusive mattematik... DA, DA, DA, DAAM! Åh, jag kommer att dö. Jag kommer att vara sämst. Men. Jag tog ju såklart den enklaste kursen. Med alla freshmen... Åh, jag är verkligen sämst.   
Idag har det inte hänt mycket alls faktiskt. En väldigt vardaglig vardag. På kvällen var vi på skolans Art Show där terminens alla bästa bildarbeten ställdes ut. Jag kom två i en kategori. Gahaha...     
Ja...
Mycket intressant Ellinor.

Goder Natten.


Snö, snö, älskade snö

Snö, snö, snö!
Vi är alla insnöade i Madison.
Och detta betyder...
INGEN SKOLA!
Mohahahahah!
Det är dock inte så mycket snö... Jag älskar detta land. Här blir saker insöade för ingenting.
ÅH, det duggar! Ingen fotbollsträning. 
ÅH, två centimeter snö! Ingen skola.
Men vi överlever.
Så jag sov till 11.22 denna torsdagsmorgon. Himla skönt. Jag älskar att sova. Det är nog det finast som finns, tycker ni inte?
Jag måste städa mitt rum. Det är väldigt, väldigt stökigt. Jag måste tvätta. Och... Jag måste studera det engelska språket. Blöö. Jag somnade på lektionen och missade det vi läste. Därför är det lite svårt att skriva en uppsatts. Men, men. I år har jag ett liv. Det har jag inte nästa år. 
Min kamera har tagit sitt sista andetag. Den fungerar inte. Vet ej varför. Det var någon utlänning som förstörde den. Hm... Nedrans Européer...

Mitt nyår
Det hände inte så mycket. Vi tittade på tv. Bollen föll i New York. Jag har alltid varit spänd att se det men ärligt talat så är det inte speciellt intressant. Det händer ju egentligen ingenting. Den skjuts långsamt ner och när det är ett nytt år så faller den på plats. Alla hurrar lite. Och så, det var det... Här i de modigas land så har man inga fyrverkerier på nyår. De sparar man tills den 4 juli istället. 
Det var annorlunda men tro inte att det inte var trevligt. Jag gillar denna plats. 

Hoppas att ni hade en bra vintertid. Enligt aftonbladets trogna källor så verkar den inte vara över riktigt än.
Men kom ihåg, det är ju inte den globala uppvärmning!

 

                        
  


Without hope, life is not worth living

Hej!
Gott Nytt på er alla!
Jag måste bara sticka in med ett litet politisk inlägg.
Tittade nyss på Barack Obamas tal till den muslimska världen.
Många i Sverige tror lite tvivelaktisgt på denna man. Detta är nog bra, man skall aldrig helt fullt lita på en politiker. Speciellt inte en amerikansk... Men jag tror på honom. Jag tror att han vill väl.
Detta tal. Tack för det.
ÅHH. Alla ni jädra republikaner kan bara bajsa på er. Ni vet inte hur fel ute ni är, låter ert hat styra er. Ni för eran jäkla hatkampanj. AHHHH.     

Det var väl det.
Jag var bara tvungen at skriva av mig lite.

http://www.youtube.com/watch?v=B_889oBKkNU


Vi har haft ganksa tur.
Världen.
Att inte världens mäktigaste land styrs av en 73årig vithårig gubbe och en hockeymamma som inte tror på den globala uppvärmningen, tycker att alla amerikaner har rätt till extrema skjutvapen och jämför fri sjukvård till alla med döden.

Snälla tyck inte att jag är extrem.

God Kväll.

RSS 2.0