Vi är förlorade

Goddaaaaag.
Tisdag i Madison. Helgen var en trevlig helg. Nere i Madison var det Chautauqua med massa folk. Trodde aldrig att det kunde vara så mycket människor i lilla Madison. Vi vandrade omkring Ketty, jag och några vänner, åt ohälsosam mat, träffade Madisoanier. På en flagga, vid ett tält, stod det med stora bokstäver "NILSSON". Flaggan hade tre gula kronor och runt omkring i tältet hängde det stora blå och gula skynken. Jag var helt bombsäker på att de var svenskar eller åtminstone svenska ättlingar så jag gick fram och frågade och jag hade RÄTT! Det var en man och en äldre kvinna som stod där. De sålde smycken. Mannen hade bott i USA i nästan hela sitt liv och pratade inte så bra svenska men den äldre kvinnan var svensk och var i USA för att hälsa på sin son. Jag pratade svenska! Det var underligt, jag kunde inta prata ordentlig och snubblade på orden. Haha. Mannen var skum (han verkade lite snobbig) men kvinnan var trevlig och frågade en massa. 
Idag var jag i skolan... Somnade på studyhall i runt 20 min. Det var skönt. På kvällen hade killarna match. De vann. De är riktigt duktiga nu. Men det var kallt! AH, det känns som om jag är hemma i Sverige igen! Hösten börjar komma till Madison.
Nu skall jag ta en dush och sedan krypa ner i min sköna säng.
Gokväll vänner.

Hunden sov på min tröja.


Dags att uppdatera Ellinor

Nu är det officielt. Jag är den sämsta bloggaren någonson. Jag tror nog inte jag är den riktiga bloggtypen.
Men.
Livet är ganska fint. Allting har börjat en vana och därför inte alltid extremt roligt hela tiden. Skolan... Inte alltid extremt rolig. Mina betyg är inte de bästa. Ah, har lite panik över det. Men jag tror inte att risken är så stor för att de skickar hem mig pga. mina dåliga betyg. Men vi får väl se...
Det regnar i Madison. Idag blev vår match inställd pga, regn. Regn, inte blixt eller dunder. Regn. Vi var ganska besvikna. Jag var väldigt peppad inför match. Men icke. Nästa match är i helgen mot världens bästa lag, vi kommer med stor sannolikhet att bli överkörda... Imorgon ska amerikanerna ta mig till världens bästa snabbmatsställe tydligen så det skall väl bli trevligt.   
Hmm...
Jag vet inte vad jag skall skriva.
Det här kommer bli det bästa året någonsin.
Jag känner det.

God Afton ! 


Rubriker är sämst. Man försöker alltid komma på något lite poetiskt att skriva men det blir bara pannkaka av det. Här är ett bevis på det.

Tjabba, tjena. Det är lördag. Klockan är runt halv 6 och jag har spelat fotboll hela dagen. Bortamatch så vi fick gå upp tidigt. Åkte gul skolbuss i två timmar och låg och solade sönder under JV matchen. Vi VANN! 2 -7. Vi spelade grymt bra. Ah, jag är så glad. De var jätteduktiga men vi kämpade på och vann. Det var gött. Sov hela vägen hem och drömde om Göteborg.  
Igår var det Homecoming. Vi hade dock ingen bal men football. I skolan hade vi Pep thingi då alla elever samlades i gymnastisksalen och skulle peppa inför matche eller något. Det var verkligen som att kliva in i en High School film. Bandet spelade och vi dansade och skrek. På kvällen var det dags för matchen. Min andra match och jag börjar lära mig reglerna. Det var kul. Dock är vårt lag inte speciellt bra och förlorade stort men ändå.
Jag har inga läxor (!) och är ganska lycklig men jag saknar Göteborg lite grann. Nu skall vi titta på film, hoppas jag och äta MAT. Jag är hungrig. Ketty skall på dejt med Adam är jag nästan säker på. De är "typ" tillsammans vilket är bra för de passar bra ihop.
Adjööö 





Henry, Megan, Madlen (utbytesstudent från Tyskland), Kathie

En ganska trevlig kväll att vara vid liv


Goddagens. Nu pratar jag med Anna via skype. Jag saknar Anna, du är rolig du.
Min dag har varit en vanlig amerikansk dag. Skola, teater, fotboll och för en gångs skull, inga läxor. Lycka.
Vi skulle tittat på film men det blev för sent.
Nu borde jag gå och lägga mig. Upp tidigt imorgon.

Prutt.




Ketty med den feta valpen.

Huset


Min dag

Hej.
Idag är det lördag, söndag om runt två minuter. Vi var uppe tidigt för att spela fotboll 1,5 timme iväg. Jag somnade i bussen till Håkans ljuva toner. Jag lyssnar på Håkan Hellström. Konstant.
Vi vann matchen. 12-2 tror jag att det blev tillslut. Ganska sjukt. Just nu vinner vi alla matcher men vi får se hur det blir med det i fortsättningen. Vi har alla det svåraste matcherna mot slutet. Det var varmt idag. Sjukligt varmt. Fick huvudvärk men jag överlevde. Så... Ja... Vi såg The Russians are coming, the Russians are coming vilket var en väldigt rolig film. Höö... Jag är en urdålig bloggare. Åh, igår var jag på min första fotbollsmatch någonsin. Amerikansk. Min skola har en jättestor arena där de spelade och det var massa folk. Det var ganska förvirrande. Jag trodde att jag hade lärt mig reglerna när vi var i New York men jag fortstod ingenting... Men det var tufft. Väldigt High Schooligt... Cheerladiesarna dansade och hurrade och log så att det såg ut som om deras ansikten skulle gå av. Det var roligt. Bandet spelade och allt. Festligt värre. Nästa vecka är det Homecoming. Vet inte riktigt vad detta är än men... Ketty får uppdatera mig. 
Nu är klockan allt bra mycket och imorgon skall jag upp och gå till kyrkan vilket förra veckan var ganska segt men man får kakor efteråt så jag står ut.
Sov sött.

18 ord

Åh, det är så mycket som händer hela tiden.
Men jag lever.
Och jag har ganska trevligt.
Godnatt.

RSS 2.0